Boende under veckan

På våra Mont Blanc kurser kan du välja mellan del i lägenhet utrustade för självhushåll eller på hotell i centrala Chamonix. På detta sätt kan vi erbjuda våra kunder olika prislägen på vår Mont Blanc vecka.

Lägenhetsboende i centrala Chamonix.
Del i  lägenhetsboende som ligger i centrala Chamonix. Lägenheterna är små studios och utrustade för självhushåll upp till fyra personer. Deltagarna har lägenheten under hela veckan så det går bra att lämna den packning som inte behöver följa med upp i bergen. 

Vill ni ha en privat lägenhet under veckan kan ni boka detta för en tilläggskostnad av totalt 1000kr deltagare.

Hotell Gustavia***
Del i dubbelrum med frukost på anrika Gustavia. Sedan flera år har vi ett samarbete med Gustavia som är ett Svenskdrivet hotell i hjärtat av Chamonix. Under de dagar som vi är uppe i bergen behöver gästerna checka ut från hotellet men det går bra att lämna övrig packning i ett bagagerum. Se rumsbilder mm under länken nedan. 

Bergshyttor
De tre eller fyra nätter som vi övernattar uppe i bergen sover vi i bemannade traditionella bergshyttor. Det är en enkel standard med gemensamma sovsalar där vi sover under varma filtar. Halvpensionen ingår i priset och består av en enklare kontinental frukost och en tre rätters middag.

2745.JPG

Enkelrum och extra nätter
Det finns ofta möjligt att boka enkelrum på hotell Gustavia för en tilläggskostnad på 300kr /natt. Vi kan även hjälpa er att boka extra hotell nätter om ni vill komma till Chamonix några dagar innan kursstart eller stanna kvar någon dag efter att kursen avslutats. Vissa veckor finns det även möjlighet att boka extra nätter i någon av lägenheterna.

Gör en intresseförfrågan i god tid om ni är intresserade av detta.

Privat bokning av lägenhet i Chamonix
Under perioden maj till slutet av november erbjuder vi uthyrning av mindre lägenheter på veckobasis. Lägenheterna tar max fyra personer och är utrustade för självhushåll. De ligger alla i centrala Chamonix med gångavstånd till liftar och huvudgatan. Veckohyran ligger mellan 2000-5000kr beroende på antalet hyresgäster samt vilken hyresperiod det gäller.  

Varmt välkommen med en intresseförfrågan.  

IMG_0953.JPG