Boende under veckan

På våra Mont Blanc kurser ingår inte boendet i kurspriset men vi hjälper dig självklart att hitta det boende som passar ditt tycke och ekonomi. Allt ifrån billiga lägenheter med självhushåll till hotell i singel eller dubbelrum av olika standard i centrala Chamonix. På detta sätt kan vi erbjuda våra kunder olika prislägen och standard på vår Mont Blanc bestigning.

Lägenhetsboende i centrala Chamonix.
Vi har kontakter i Chamonix och kan hjälpa dig/er hitta en passande lägenhet i centrala Chamonix. Lägenheterna är från små studios till större lägenheter som kan ta 4-6 personer. Lägenheterna är utrustade för självhushåll och ger fördelen av att slippa checka ut från hotell etc för de dagar vi ger oss upp i bergen. Ni hyr lägenheten för hela veckan så det går bra att lämna den packning som inte behöver följa med upp i bergen. 

Skicka oss en intresseförfrågan så kan vi berätta mer om vilka lägenhetsboenden som är möjliga samt prisuppgifter på dessa.

Hotell Gustavia***
Vi har sedan många ett samarbete med hotell Gustavia och kan hjälpa er boka singel eller dubbelrum där till ett förmånligt pris. Gustavia som är ett Svenskägt (Langley travel) hotell i hjärtat av Chamonix är en perfekt bas för den tid vi kommer tillbringa i Chamonix. Under de dagar som vi är uppe i bergen behöver gästerna checka ut från hotellet men det går bra att lämna övrig packning i ett bagagerum. Se rumsbilder mm under länken nedan. 

Bergshyttor
De tre eller fyra nätter som vi övernattar uppe i bergen sover vi i bemannade traditionella bergshyttor. Det är en enkel standard med gemensamma sovsalar där vi sover under varma filtar. Kostnaden för hyttorna ligger på 50-100€ per natt och då ingår halvpensionen som består av en enklare kontinental frukost och en tre rätters middag.

2745.JPG

Extra nätter
Vi kan även hjälpa er att boka extra hotell nätter om ni vill komma till Chamonix några dagar innan kursstart eller stanna kvar någon dag efter att kursen avslutats. Det går ofta även att även att boka extra nätter i lägenheterna.

Gör en intresseförfrågan i god tid om ni är intresserade av detta.

Varmt välkommen med en intresseförfrågan.  

IMG_0953.JPG